Se foloseste ca oricare malai (faina de porumb).S-a gasit anul acesta in unele magazine plafar - nu va spun pretul ca va speriati.
Acest soi de porumb contine cu 20% mai multe proteine si are un indice glicemic cu 30% mai mic decat oricare alt soi de porumb = f bun pt diabetici.In plus,contine antocianini - antioxidanti f puternici.
Foarte interesant! Probabil că nu e la fel de productiv ca hibrizii industriali din covarietatea identata, însă are calităţi care îl fac interesant pentru culturi bio. Cred, nu mă pricep. De acum voi fi mai atent la soiurile de porumb... Vă mulţumesc pentru informaţii! Mult succes şi producţii bune!
Sa vedem cum se comporta in Romania.Soiului acestuia ii place mult caldura (se cultiva in sudul SUA,Arizona,unde este f cald si bineinteles America Latina) si la noi a fost cam rece inprimavara aceasta.Deocamdata se prezinta OK.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.
Mulţumesc pentru răspuns!
Acest soi de porumb contine cu 20% mai multe proteine si are un indice glicemic cu 30% mai mic decat oricare alt soi de porumb = f bun pt diabetici.In plus,contine antocianini - antioxidanti f puternici.